Klinefelter Foreningen i Danmark

Formålet med denne side er, at komme i kontakt med alle jer andre her i Danmark, som enten selv er født med Klinefelter Syndrom eller er forældre / ægtefælle / partner / sundhedsfaglig person til en med Klinefelter Syndrom.

Vi har i foreningen i dag denne side samt 3 Facebook grupper vedrørende Klinefelter Syndrom.  De 2 grupper er lukket og hemmelige, hvilket betyder (på Facebook sprog), at det kun er medlemmerne i den enkelte lukkede gruppe, som kan se hvem, som er medlem og hvad der tales om derinde.

Desuden kan den lukkede og hemmelige gruppe IKKE findes ved søgninger, kun via invitation.

Vejen til de lukkede og hemmelige (beskyttede) gruppe på Facebook går enten via den åbne gruppe, som du finder ved at følge linket herunder (åbner på ny side)

Klinefelter foreningen i Danmarks Facebook side

Du kan også bare sende en besked via vores

Kontakt Formular.

Læg venligst en besked derinde og helst også dit telefon nummer, så skal jeg sørge for, at du / I får en invitation til den lukkede gruppe.

Vi glæder os, til at hører fra jer alle.

På bestyrelsens vegne.

Knud Lønborg-Jensen