Dette er linket til det nyeste nyhedsbrev fra Cabiweb.dk, som iflg. deres formåls info på siden “leverer viden om det rummelige arbejdsmarked, som virker i praksis – til jobcentre og virksomheder, bl.a. gennem landets største netværk af socialt ansvarlige virksomheder”.

Jeg tilmeldte mig selv nyhedsbrevet tilbage i 2012, da jeg var ansat ved Tårnby Jobcenter, som administrations medarbejder. Jeg kontrollerede og godkendte refusions anmodninger fra virksomheder, som havde medarbejdere ansat i fleksjob. Så det har jeg en del viden om :-).

Husk på, at I altid er velkommen til at kontakte mig eller de andre i bestyrelsen for Klinefelter Foreningen i Danmark, hvis I har brug for hjælp.

https://www.cabiweb.dk/

Denne side bruger cookies. Hvis du går ind på siden, accepterer du vores brug af cookies.