Velkommen til Klinefelter.dk

Velkommen til Klinefelter.dk

Jeg blev født i det herrens år 1962 med 47xxy Klinefelter syndrom.

Jeg har oprette denne side i håbet om, at komme i kontakt med alle jer andre her i Danmark, som enten selv er født med 47 xxy Klinefelter eller er forældre / ægtefælle / partner / sundhedsfaglig person til en med Klinefelter syndrom.

Og i sidste ende håber jeg på, at vi her sammen, vil kunne få en forum, hvor vi kan dele vores historier med hinanden (kun for brugere), støtte hinanden samt få oprettet en Landsforening for Klinefelter i Danmark.

Sidst men ikke mindst har jeg også oprette 2 stk. 47xxy_Klinefelter grupper på Facebook. Den ene gruppe er lukket og hemmelig, hvilket betyder at det kun er medlemmerne, som kan se, hvem som er medlem og hvad der tales om derinde.
Den åbne gruppe finder du, ved at klikke på linket herunder ( gruppen åbner op på en ny side ).

47xxy Klinefelter Foreningen i Danmark

Læg en besked derinde, så skal jeg sørge for, at du / I få en invitation til den lukkede gruppe.

Jeg glæder mig, til at hører fra jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *